Idag hade vi stämt träff med Wilmers ägare för att få en genomgång i hur man selar och fixar honom för att köra. Visade sig vara hur enkelt som helst så det var ju skönt. När vi var klara tog vi en liten tur, synd bara att det var så himla kallt. Men superkul. Ungarna tjöt av skratt när Wilmer galoppera iväg. Han är verkligen en underbar liten häst.
Jobbar natthelg denna helg och Micke har förmiddagshelg så då blir det inte mycket gjort hemma. Men det är skönt nu när jag gått ner i tid på natthelgen, då orkar och hinner jag i alla fall göra något med barnen.

Idag var jag och Mandis och Gösta ute på en riktigt kall promenad efter det åkte vi till Lövparkens trädgård och handla lite på deras rea. Så mycket fint de hade men med två otåliga barn är det inte lätt att gå runt och titta på allt fint. Men lite fick jag med mej i alla fall.Det börjar hända lite grejer i gillestugan nu så planerna på att göra matrummet till ett matrum istället för sovrum börjar kännas lite aktuella. Har funderat på vilket bord vi ska ha, vill ha ett stort med plats för i alla fall åtta personer. Frågan är om vi ska köpa eller bygga ett själva. Sambon vill bygga ett, men jag känner att med all renovering som vi ändå har känns det som vi inte kommer hinna med det. Men att köpa ett sånt bord jag vill ha kostar mellan 12-20000 och i och med att vi ska byta kök, fönster och fasad har vi ju lite annat att spendera på än ett bord.