Idag var jag och beställde nya tapeter till hallen, det är inte riktigt klart för att tapetseras än men efter att ha väntat på allt tidigare, just nu väntar vi på att mattan till hallen ska komma, och tidigare väntade vi på att panelskivorna till hallen skulle komma. Så nu tänkte jag ligga steget före och beställa direkt. Hoppas tapeterna blir bra, de är ju väldigt blommiga men med vit panel till blir det nog bra.I tisdags åkte vi till Ullared för att shoppa kläder och julklappar till barnen. Men givetvis åkte det med lite heminredning i vagnen, fynda bland annat supersnygga lampor till hallen. Nu längtar jag bara tills listerna är på plats så de kan hängas upp.Börjar bli lite jobbigt att ha en hall som totalt saknar förvaring och hängmöjligheter. Ligger kläder och skor och väskor i stora högar.Idag kom snickarna i alla fall och fick upp taket i tvättstugan, men tyvärr ska de inte komma och fortsätta i morgon. Åå jag vill bara att det ska bli klart. Börjar lessna på att tvätta håret i köket eller åka till mina föräldrar för att duscha. Skulle vart klart en vecka in i oktober, och nu är det snart november.
Å vad jag längtar efter att ha en dusch igen, börjar bli lite jobbigt att behöva åka till någon annan för att duscha. Framförallt känner jag att jag skulle vilja börja springa igen men känner inte för att behöva åka iväg efter för att duscha.
Även tvättberget ökar trots att jag åker till mina föräldrar ibland för att tvätta.
Men denna vecka ska iallafall snickarna komma och sätta in tak och dörrar så kanske kanske blir det klart


har köpt lampor till tvättstugan till slut också, ville ha kristallplafonder men på grund av takhöjden går det inte så fick bli dessa istället, kanske hittar några i kristall längre fram...